ONZE MERKEN

AURUM

Aurum betekent goud: het materiaal van de winnaars, de meest kostbare medaille en plek op het podium. 

Aurum Bikes is een exclusief fietsenmerk opgericht door voormalig professionele wielrenners Alberto Contador en Ivan Basso.Het merk richt zich op het maken van prestatiegerichte racefietsen die geavanceerde technologieën en hoogwaardige materialen combineren.

Aurum staat bekend om zijn focus op snelheid , efficiëntie en aerodynamics, waarbij elk detail is ontworpen om de prestaties van de rijder te verbeteren. Het merk positioneert zichzelf in het premiumsegment van de fietsmarkt, gericht op echte wielrenners en liefhebbers van hoogwaardige racefietsen.

Aurum heeft gesproken, wij hebben geluisterd! Laat ons jouw racemonster op maat bouwen!

AURUM BIKES

CEEPO

Ontwerpen is vooruitdenken, en vooruitdenken is een belofte aan de toekomst.

Sinds de lancering in 2003 tot vandaag de dag blijft Ceepo toonaangevend op vlak van het fietsontwerp om de vraag te beantwoorden: hoeveel sneller kunnen we gaan?

Ceepo Bikes richt zich op de combinatie van snelheid, efficiëntie en comfort om atleten te helpen hun prestaties te maximaliseren in uitdagende races en triatlons.

Ceepo Bikes , gespecialiseerd in het maken van high-end fietsen, is gekend om zijn innovatieve ontwerpen, lichte materialen en aerodynamische eigenschappen, waardoor ze zeer populair zijn bij atleten en competitiegerichte fietsers. Ceepo is ongetwijfeld ontworpen om snel te gaan over een verscheidenheid aan terreinen, ongeacht de omstandigheden.

Ga overal heen. Berijd alles. Van de stoep tot waar de onverharde wegen nooit eindigen…. 

CEEPO BIKES

BOSSI

Aero meets titanium…

Bossi loopt voorop als het gaat om de toepassing van een titanium frame dat de prestatiekloof met carbon overbrugt. Het brengt meerdere technologieên samen: gegoten productie , afgewerkte lasnaden, volledig interne kabelgeleiding en geïntegreerde aeroprofielen – een pakket dat nog nooit eerder is gezien bij de productie van titanium frames.

Bossi legt de lat hoog voor de in Australië ontworpen titanium frames . Een titaniumfiets biedt altijd een rijstijl en comfortniveau dat duidelijk verschilt van carbonframes. Of je nu op zoek bent naar een grindmolen voor de hele dag, een avonturenfiets of een prachtige racefiets , laat ons iets speciaals voor jou op maat bouwen!

BOSSI BICYCLES